I am just starting to enjoy…

On Monday my mom, my sister and I went to HK. We stayed there one days, so two days ago we came back. Our ferry from SZ was at 7:45 a.m.

В понедельник мы с мамой и сестрой ездили в ГК. Провели мы там один день, так что два дня назад мы уже вернулись. Наш паром из ШЧ отбывал в 7:45 утра.
WharfAt first, the sea was calm, but then the ferry started to sway as we were approaching HK. It was pretty scary, though.

В самом начале море было спокойным, но потом, подплывая к ГК, паром начал качаться. Это было довольно страшно.
On a ferryGot to see the morning city

Застали город при лучах утреннего света
Morning cityInside Harbour City. Love the duckling =) We went back and forth the shopping mall several times. I think I’ve even pumped up my muscles.

В Harbour City. Утенок просто прелесть =) Мы ходили туда-сюда по магазину нескольно раз. У меня даже такое ощущение, как будто я накачала мышцы.
Inside a shopping mallLate lunch at BLT Burger. I can suggest this place. Much better then the other place we went to last time. But it’s better not to add mushrooms…In the front is The Classic Burger with extra American cheese, Fat Fries and BBQ Nachos.

Поздний обед в BLT Burger. Рекомендую это место. Намного лучше того, куда мы ходили в прошлый раз. Но лучше не добавлять грибов… На первом плане The Classic Burger с дополнительным сыром American cheese, а позади картофель фри и BBQ начо.
LunchI had no idea about the existence of The Stripper Burger =)

Понятия не имела о существовании The Stripper Burger =)
LunchWe stayed at our favorite hotel there again. The prices were so high throughout the city, that we even considered to go home at night. But, eventually, all tired, in the evening we checked in to one of the only left rooms, which happened to be  premium, at 23rd floor with complimentary tea or cocktails at the particular time of a day.

Мы вновь остановились в нашем любимом отеле. Цены в городе были настолько высоки, что мы подумывали о том, чтобы вернуться домой. Однако, в конечном счете, уставшие, мы зарегистрировались в один из оставшихся номеров. Он к тому же оказался премиум, на 23-ем этаже, и с подарочными чаем и коктейлем в определенное время дня.
Hotel room Hotel roomLate dinner

Поздний ужин
SweetsEclairNight/Early morning

Ночь и раннее утро
Night/Early morningThe room also included breakfast, which we usually skip (just like the tea and cocktails). But I liked it there. I usually don’t like omelets at hotels, but I did this time. Maybe, I just was in the mood for breakfast  =) Next time I should not forget to check whether it’s honey or not, and not to pour syrup instead.

Номер также включал завтрак, который мы обычно не используем (как и чай и коктейли). Однако мне он понравился в этот раз. Обычно я не очень люблю омлеты в гостиницах, но была приятно удивлена в этот раз. Может быть, у меня просто было подходящее настроение для завтрака. =) В следующий раз нужно будет сначала проверить, мед это или нет, перед тем как наливать сироп вместо него.
Hotel breakfastIn these two days we were mainly focused on buying clothes to wear at work and some cosmetics, which I am going to show after I use them for some time. I am happy with what we found in three different places.

В эти два дня мы были сфокусированы на покупке нарядов для работы и косметики, которую я покажу после того, как буду пользоваться новинками какое-то время. Я довольно тем, что мы нашли в трех разных местах.

With love,

Ainur

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s